lauantai 5. tammikuuta 2013

Hissipoika

Tänään suunnattiin laskettelemaan Lumikin kanssa. Tarkoituksena oli tietenkin nauttia hyvästä talvisäästä ja laskettelun hurmasta, joka tietenkin toteutuikin :) Mutta koska silmäni ovat harjautuneet etsimään kaikki lähietäisyydellä olevat komistukset, huomasin heti söpön hissipojan... Hän oli ainoa laatuaan tällä kertaa. Niin söpö ja vielä ystävällinenkin! Harmikseni menimme vain pari kertaa hänen hissinsä kautta ylös, mutta kyllä katseemme kohtasivat ja hän vielä lapioi meille hyvän tilan ennen kuin asetuimme hissin vietäväksi. Voi että :)

Illan kruunasi vielä söpiksen rento letkautus, joka melkein pelästytti meidät. Hän nimittäin toivotteli hauskaa laskuiltaa hissistä poisjäämispaikalla sijaitsevasta "majasta", joka oli siis yläpuolellamme. Kun käänsin pääni ja näin tämän söpiksen siellä huutelemassa, alkoi kyllä polvet hieman tutista, mutta onneksi selvisin ehjänä ja taidokkaasti pois hissistä ;)

Nyt täytyykin alkaa vain suunnittelemaan seuraavaa laskettelureissua, ja toivoa että tämä mukavainen hissipoika olisi taas töissä :D Muita mukavaisia ei tähtäimeemme tällä kertaa osunutkaan.. Hah, sellaista tänään! :)


                                                                   Kuva Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti