lauantai 12. tammikuuta 2013

Katseet housuihin !

Heippa !

Kevättä kohti mennään ja sehän tietää sitä, että kaupat täyttyy taas uusista, ihanan värisistä housuista. Ne ovat olleet nyt jo pari vuotta suosittuja, mutta olen varma että myös ensi keväänä kadulla tulee kävelemään aika monta väripöksyä vastaan! Itsekin omistan jo yhdet värikkäät kevät/kesähousut, mutta ensi kevääksi halajaisin kyllä jonkun uuden pirteän housuparin vaatekaappiini ;)

Ja mikä kiinnostavinta, myös pojat taitavat tykätä tyttöjen päällä värikkäistä housuista. Olen kuullut ja myös huomannut, että pojat menevät sekaisin kun näkevät tytöllä vaikkapa pinkit housut! Nyt siis te kaikki jotka ette vielä omista näitä taianomaisia viehättäviä pöksyjä, suunnatkaa viimeistään keväällä sellaiset hankkimaan. Varsinkin, jos haluatte hieman lisähuomiota vastakkaiselta sukupuolelta ;) Tosin en takaa, että kaikki pojat tykkäisivät pirteän värisistä housuista, mutta se on totta että ne kiinnittävät huomion! :) Hih, itse sain ainakin tanssia viime kesänä baarissa miltei koko yön yhden mielitietyn kanssa, ja minulla sattui olemaan silloin päällä juuri pinkit pökät :D

Kokosin Nellyn housuvalikoimasta muutamia omia suosikkejani. Pinkit ja korallinväriset ovat aika turvallisia mutta hieman "tavanomaisia" vaihtoehtoja. Tosin pinkit ovat mielestäni aivan upeat jalassa :) Jos uskaltaa, voi ostaa keltaiset tai vaikkapa oranssinsävyiset housut! Itse himoitsen mintun värisiä housuja kuola valuen... :)



Mikä on sinun suosikkivärisi housuissa? :)

2 kommenttia:

  1. Rohkenin ostamaan alennusmyynneistä astetta värikkäämmät housut ja toden totta oon saanut kuulla kakslahkeisilta kommentteja housuistani :D Toimii! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva kuulla että värikkäät housut on herättäny huomiota sielläkin! ;) Kyllä niissä vain on jotain taikaa... :)

      Poista