tiistai 15. tammikuuta 2013

Varo vaaraa !

Tervehdys kaikille upeille lukijoillemme!


Olemme ystävättäreni Adalmiinan kanssa käyneet baareissa jo vuoden päivät. Samalla olemme huomanneet, että baareista on löydettävissä ainakin 5 erilaista vähän ikävää miestyyppiä. Pienen pähkäilyn jälkeen sain tehtyä teille tänne listan, jotta pystytte pitämään varanne jos kyseinen tyyppi tulee juttelemaan ;)


1. Niko Naistennaurattaja

Tämä kyseinen tyyppi tunnetaan myös toiselta nimeltään Pelurina. Hän vaanii baarin joka nurkassa jokaista naista ja saattaa iskeä yhden illan aikana useita naisia. Ulkonäöltään hän on tyylikäs ja jopa komea. Aluksi hän juttelee mukavia ja ottaa naisen huomioon, mutta kun uusi kohde on havaittu se on menoa..Jos vaihdat kyseisen tyypin kanssa numeroa, niin turha odottaa mitään yhteydenottoa. Hänet kannattaa unohtaa yhtä nopeasti kuin hän ilmaantuikin.



Tässä naistennaurattaja onkin saanut viestiä joltain toiselta...


2. Lauri Lääppijä

Lauri Lääppijä on yksi ällöttävimmistä miehistä. Hän on yleensä  jo alkuillasta yhden promillen humalassa ja huojuu tanssilattian laitamilla tai millon missäkin. Salakavalasti hän hivuttautuu tanssivia naisia lähelle ja kädellä hamuilee vyötäröä tai peppua, jota saattaa epämukavasti puristaa. Puheesta ei tule oikein mitään ja silmät pyörivät tai tuijottavat lasittuneesti. Tästä tyypistä pääsee eroon puikkelehtimalla karkuun ihmisvilinään ja se kannattaakin tehdä NOPEASTI.



Se tunne kun joku on sinun takamuksessasi kiinni!


3. Teemu Tietoteknikko

Tästä ei voi sanoa muuta kuin onko hän aikuinen mies vai pikkupoika? Käytökseltä hän saattaa olla todella ujo ja puhelimen turvissa istua jossakin nurkassa koko illan tai pahimmassa tapauksessa esitellä 60-luvun mooveja tanssilattialla. Pukeutumiseltaan hän on epäonnistunut täysin. Kulahtanut huppari tai t-paita, löysät epäsiistit housut ja kaiken kruunaa likaiset tenniskengät, joiden nauhat ovat puoliksi auki. Tätä tyyppiä ei ehkä huomaa ollenkaan eikä hän yleensä naisiin otakkaan kontaktia.



Tämä nörttti taitaakin olla vähän rohkeampaa sorttia.

4. Herra 30-vuotias

Tämä ei kaikista ehkä ole niin paha, mutta näin nuorena alle 20-vuotiaana ei ehkä hänen seuransa kiinnosta. Ulkonäkö on siisti, siis todella siisti: juuri silitetty Dressmannista ostettu raitapaita tuoksahtaa Tommy Hilfigeriltä ja se on huolellisesti tungettu housuihin. Housut ovat siistit farkut ja niitä koristaa kunnon nahkavyö. Jalassa on tietenkin siistit nahkakengät. Käytökseltään hän on yleensä myös siisti ja kohtelias. Hän lähestyy kätelläkseen ja kysyy nimeä, sekä yleensä ehdottaa tanssimista. Jos et ole kiinnostunut ja etsit mieluummin ikäistäsi seuraa, kieltäydy kohteliaasti ja varmuudeksi välttele häntä koko loppuilta.



 Tässä ehkä vähän liioiteltu kuva, mutta siisteys on a ja o!


5. Mikko Maalainen

Tässä on mies, joka saa sinut nauramaan hänelle vähän ivallisesti ja mukana on myös sääliä. Hän lähestyy yleensä istumassa olevia naisia ja aloittaa jollakin jäänmurskaavalla repliikillä esimerkiksi "Juokko nä poikkee?" (suomeksi: haluatko juoda tämän juoman?). Sitten hän röjähtää viereesi istumaan ja alkaa jollain käsittämättömällä murteella pölistä ummet sun lammet jotakin ja alat jo melkein miettiä, puhuuko hän edes suomea. Hänen suosikki puheenaiheensa on päivitellä miten peräkylillä ei ole kun yksi kämyinen baari ja miten paaaaaljon kaupungissa on kaikkea.Vaatteet ovat aika samalla tasolla kuin Teemu Tietoteknikolla, mutta saattaa olla, että hänellä on äidin juuri silittämä kauluspaita. Jos et lämpene Maajusseille, niin lähde kohteliaasti vaikka vessaan ja välttele häntä loppu illan.



Kaksi Maajussia päättäneet lähteä naistenjahtiin...

Kaikki kuvat ovat  sivulta http://www.embarrassingnightclubphotos.com


Tässä muutama esimerkki teille ja ottakaa tämä huumorilla :) Onkos teillä kokemusta tälläisista tai joistakin muista epämiellyttävistä tyypeistä ?

2 kommenttia:

  1. Hahahah! Ihan sika hyvä kirjoitus, mulla löytyy ainakin kokemusta noista lääppijöistä, yök :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)) haha voi ei, ne on kyllä tosi ärsyttäviä eikä niistä aina pääse helpolla eroon !

      Poista