maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vappu asuja

Vappuun on enää vähän reilu viikko ja on aika alkaa miettiä, mitä sitä laittaisikaan tänä vappuna päälle. Vaatetus riippuu paljon siitä miten ja missä aikoo vappua viettää, voi pukeutua mekkoon, vähän rennommin kesäisesti tai vaikkapa naamiaisasuun jos haluaa! :) Mielestäni vappupukeutumisen a ja o on kuitenkin kaikenlaiset värit ja niitä saa kerrankin sekoitella miten haluaa, eikä sillä ole niin väliä sopivatko värit yhteen. Itse ainakin aion vetäistä ylleni ihanat kesäiset värihousut vappuna, mutta sopivaa yläosaa täytyy vielä pohdiskella. Kaikki alla olevat asut ovat sopivia vähän lämpimämpääm ilmaan ja olisi kiva jos pystyisi käymään ulkonakin tärisemättä, mutta ei näissä kyllä voi aikaa ulkona viettää vaan päälle pitäisi jotain vähän lämpimämpää vetää lisäksi... :)

Jos pukeutuisin vappuna mekkoon, voisin laittaa päälleni jotain tämänkaltaista. Ihanan värikäs mekko suurien ja värikkäiden korujen ja kesäsandaalien kera olisi ihana. Mielestäni varsinkin tuo keltavihreä mekko olisi aivan ihana nudien kesäkorkkareiden kanssa! Asun kruunaisi vielä hieman ruskettunut iho, joka ei valitettavasti ainakaan itseni kohdalla vielä ole mahdollinen :(


Tämä asu näyttää mielestäni tosi kivalta, söpöt vihreät housut ja valkoinen toppi tasapainottamassa niitä. Jalkaan voisi ihan hyvin vetäistä korkkarit ja lisäillä vähän koruja asuun. Tämä asu sopisi myös baariin jos sinne on suunta myöhemmin :)

Pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä... Tässä asussa voi jonkun mielestä olla jo liikaa juttuja ja pinkkiä, mutta mielestäni vappuna ei haittaa vaikka olisi pukeutunut kokonaan samaan väriin :D Kerrankin saa olla oikea väriläiskä, ilman että kukaan pahasti katsoo. Kengät voisivat toki olla vaikka valkoisetkin, jos vähän haluaa tasapainottaa asua! Tämän vähän rennomman asun näkisin vähän kaikenlaisissa vappupirskeissä toimivan.

Eläimellistä vaatetusta ja leopardiprinttiä rakastaville tämä asu olisi oiva vaihtoehto vappuun! Revityt vaaleat farkut ovat joka kevät niin ihanan näköisiä ja niihin voisi halutessaan yhdistää tämänkaltaisen asun ympärille :) Tämäkin asu on vähän rennompi ja sopisi esimerkiksi kaikkiin kotipirskeisiin mutta myös baariin. Jos vapun viettosi alkaa jo ajoissa, eikun arskat päähän ja menoksi! :)

Kaikki vaatteet ovat H&M:n sivuilta.

Mikä näistä asuista on sinun suosikkisi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti